قالب وبلاگ

كوكي چيست ؟
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

كوكي عبارت است از يك پيغام كه سرور به مرورگر ( Browser ) شما مي فرستد. مرورگر شما اين پيغام را در يك فايل متني ( Text ) ذخيره مي كند. پس از آن هر بار كه كه شما به آن سرور مراجعه مي كنيد ( يعني يك صفحه از وب سايتي را كه روي آن سرور قرار دارد باز مي كنيد. ) يا به عبارت ديگر هر بار كه مرورگر شما (مثلاً اينترنت اكسپلورر ) در خواست يك صفحه از آن سرور مي كند اين پيغام را به آن سرور باز مي گرداند.

 

هدف اصلي كوكي ها شناسايي كاربران است تا تنظيماتي را كه كاربر بنا بر سليقه خود دفعة قبل روي يك وب سايت مثلاً ياهو انجام داده اكنون هم بتواند صفحه را با همان تنظيمات دفعه قبل برايش باز كند. براي مثال فرض كنيد در htmail يك ايميل درست كرده ايد و اكنون بعد از چند روز دوباره وارد سايت htmail مي شويد تا با وارد كردن ID (يا شناسه ) و پسورد وارد ايميل خود شويد و مشاهده مي كنيد كه با باز شدن صفحه ID شما از قبل نوشته شده است يا حتي اگر از قبل اين امكان را ايجاد كرده باشيد پسورد شما هم وارد شده فقط كافيست اينتر را بزنيد و وارد ايميل خود شويد. و زمانيكه در گوگل زبان خود را انتخاب مي كنيد و دفعه بعد كه وارد گوگل مي شويد و زبان مورد نظر شما به طور اتوماتيك انتخاب شده است همه اين كارها و بسياري از كارهاي ديگر اينچنيني بوسيله كوكي ها انجام مي شود در حقيقت از طريق كوكي ها سرور وب صفحات را مطابق عادت و سليقه شما باز مي كند و به اين طريق در وقت و حوصله شما صرفه جويي مي شود.


مشکلات کوکی ها :


كوكي ها مكانيزم كاملي براي شناسايي نيستند، ولي كارهايي را ممكن مي سازند كه شايد بدون آنها انجام همين كارهاي ساده غير ممكن بود. در اينجا به بررسي چند مشكل كه از كارايي كوكي ها مي كاهد مي پردازيم.

افراد معمولاً از كامپيوتر ها به طور مشترك استفاده مي كنند

هر كامپيوتري كه در يك مكان عمومي مانند محل كار يا حتي در خانه معمولاً‌ به طور اشتراكي چند نفر از آن استفاده مي كنند. و چندين نفر در زمان هاي مختلف بوسيله اين كامپيوتر به اينترنت متصل مي شوند. كوكي ها نمي توانند نياز همه آنها را همزمان برآورده كنند. فرض كنيد از يك مكان عمومي مانند يك كافي نت در حال خريد از يك فروشگاه اينترنتي هستيد. اين فروشگاه اينترنتي روي كامپيوتري كه از آن براي خريد استفاده مي كنيد يك كوكي قرار مي دهد تا اگر بار ديگر وارد اين فروشگاه اينترنتي شديد حساب شما را استفاده كند. فروشگاههاي اينترنتي معمولاً در اين زمينه بسيار هشدار مي دهند. يا فرض كنيد كه شما با استفاده از كامپيوتر شخصي همسرتان از فروشگاه اينترنتي آمازون خريد كرده ايد و حال اگر همسرتان بعد از شما براي خريد وارد آمازون شود فقط با يك كليك مي تواند خريد كند البته با حساب شما!


در يك كامپيوتر با سيستم عاملي مانند ويندوز NT يا يونيكس كه حسابها به طور مناسب و درست در اختيار كاربران قرار مي گيرند كمتر اين مشكلات پديد مي آيند.



اگر كوكي ها پاك شوند

اگر شما با مرورگر خود ( مانند اينترنت اكسپلورر ) مشكل داريد. و از شركت پشتيباني كنندة اين مرورگر كمك بخواهيد ممكن است اولين چيزي كه به شما بگويند تا انجام دهيد پاك كردن temporary Internet files يا همان فايلهاي موقت اينترنتي در شاخه ويندوز باشد. زمانيكه اين كار را مي كنيد تمام كوكي ها را از دست مي دهيد و اگر سايتي را كه قبلاً بازديد كرده ايد بعد از اين عمل دوباره بازديد كنيد آن سايت شما را به عنوان يك كاربر جديد فرض خواهد كرد و براي شما يك كوكي جديد مي فرستد. و به همين علت است كه بعضي از سايتها از شما مي خواهند كه در آنها ثبت نام كنيد ( يا اصطلاحاً رجيستر شويد. ) جون اگر با يك كلمه كاربري ( User Name ) و يك كلمه عبور ( Password ) شما مي توانيد وارد حوزه شخصي خود در آن سايت شويد حتي اگر فايل كوكي را از دست داده باشيد.



چندين كامپيوتر

افراد زيادي در روز از بيش از يك كامپيوتر براي دستيابي به اينترنت استفاده مي كنند. به عنوان مثال اگر شما يك كامپيوتر در محل كار و يك كامپيوتر در خانه و يك لپ تاپ براي خارج از اين دو محل استفاده مي كنيد براي هر كامپيوتري كه با آن به يك وب سايت متصل مي شويد كوكي هاي جداگانه براي هر كامپيوتر ارسال مي شود و اين سبب مي شود كه تنظيمات خود را براي هر كامپيوتر به طور جداگانه انجام دهيد كه خسته كننده است.


حل مشكلات مذكور احتمالاً به همين سادگي ها هم نيست مگر اينكه از كاربر خواسته شود در سايت مذكور ثبت نام كند.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1533
|
امتیاز مطلب : 18
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

ضد ويروس قدرتمند و مطرح BitDefender يکي از محبوب ترين و قدرتمندترين نرم افزارهاي امنيتي و ضد ويروس دنيا و محصولي از کمپاني SoftWin است که در چند سال اخير طرفدار بسياري را گرد خود آورده است. شهرت اين ضد ويروس در نسخه هاي اخير عرضه شده در سرعت بسيار بالا در يافتن ويروس ها و همچنين مصرف کم منابع سخت افزاري سيستم و حافظه ي اصلي و همچنين قابليت آپديت بالا بوده است !

 

به تازگي کمپاني SoftWin علاوه بر عرضه ي جديد ترين نسخه ي اين ويروس کش برتر يعني BitDefender AntiVirus 10.0 خود همراه با ويژگي هاي متفاوت و جديد، اقدام به عرضه ي نسخه ي 10 از بسته ي امنيتي بسيار قدرتمند خود يعني BitDefender Internet Security 10 نيز به طور همزمان نموده که خبر خوشايندي براي هواداران اين ضد ويروس قدرتمند است که تمامي نيازهاي امنيتي يک سيستم را مي تواند رفع نمايد ! در ادامه با ويژگي هاي برتر و بخش هاي متفاوت نسخه ي 10 از بسته ي امينيتي قدرتمند BitDefender بيشتر آشنا مي شويم :

 

Antivirus - نسخه ي 10ضد ويروس قدرتمند BitDefender که قابليت پيدا کردن و نابودي انواع ويروس ها را با استفاده از جديدترين تکنولوژي هاي شناخت ويروس و تامين امنيتت سيستم را داراست .

 

قابليت Proactive Detection - سود بري از فن آوري B-HAVE که مخفف عبارت Behavioral Heuristic Analyzer in Virtual Environments است و به با آناليز رفتار ويروس ها در محيط مجازي قادر به شناخت رفتار مشکوک فايلها و ويروس هاي ناشناس و جديد است !

 

قابليت Permanent Antivirus Protection - پشتيباني سيستم و مراقبت از تمامي فايلها و فعاليت هاي سيستم به طور زنده با حداقل مصرف حافظه CPU و RAM .

 

ويژگي جديد Rootkit Detection and Removal ! : قابليت جديد ويروس کش BitDefender که يک ماژول جديد در آن مخصوص پيدا کردن Rootkit ها و حذف ان ها از سيستم گنجانده شده است . RootKit ها نرم افزار ها و فايلهاي ناشناسي هستندن که با نصب در سيستم قرباني کنترل آن را در حالي به طور کامل مخفي هستند به دست کارفرماي خود مي دهند !

 

ويژگي جديد Web Scanning ! : ديگر با خيال آسوده مي توانيد به گشت و گذار در وب بپردازيد زيرا اين ويژگي شما را در برابر سايتهاي آلوده حقظ مي کند .

 

قابليت Peer-2-Peer and IM Applications Protection : اين ويژگي از سيستم شما در برابر انواع خطرات و ويرسهايي که از طريق نرم افزار هاي مختلف گفتگوي اينترنتي وارد سيتسم مي شود محافظت به عمل مي آورد .

 

قابليت محافظت کامل از ايميل ها:  با نظارت بر تمامي ايميل هاي ورودي و خروجي از انتشار ويروس از اين راه شايع تا حد امکان جلوگيري مي کند .

 

و ....

 

Firewall - ديوار آتش قدرتمند و جديد BitDefender که از سيستم شما در برابر تمامي خطرات و حملات اينترنتي محافظت به عمل مي آورد و تا حد امکان تمامي راه هاي نفوذ و حفره هاي امنيتي را بر روي مزاحمان خواهد بست !

 

کنترل کامل ترافيک اينترنتي و اتصال به وبسايتهاي مختلف و تامين امنيت با زير نظر داشتن پروتوکل ها و پورت ها و ...

 

کنترل کامل تمامي نرم افزارهايي که قصد اتصال به اينترنت را دارند و آگاه سازي شما از کار آنها .

 

مخفي کردن سيستم شما در محيط اينترنت به گونه اي که بسياري از نرم افزارهاي ناشناس و مخرف حتي قادر به شناسايي سيستم شما نيز نخواهند بود .

 

ويژگي جديد و منحصر به فرد مسدود کردن اثر تمامي نرم افزارهاي Port Scan بر روي سيستم شما . Port Scab ها ابزارهايي هستند که معمولا براي بررسي آسيب پذيري سيستم شما به کار مي روند .

 

Antispam  - ضد اسپم و نامه هاي ناخواسته و الوده ي جديد BitDefender که از سيستم شما در برابر اين راه شايع ايجاد مزاحمت و تبليغات و آلوده سازي اينترنتي محافظت به عمل مي آورد .

 

Antispyware - ضد جاسوس قدرتمند و جديد BitDefender که قادر به شناسايي و نابودي جديدترين جاسوس ها نرم افزارهاي مخرب و مزاحم اينترنتيست که امروزه آسيب هاي ناشي از اين نرم افزارها از ويروس ها نيز بسيار شايع تر است ! از جمله Spyware هاي شايع مي تواند به Adware ها، Dialer ها، Hijacker ها و تروجان ها و... اشاره نمود .

 

Parental Control  - بخش کنترل واليدن جديد BitDefender که امکان تحت نظر داشتن و فيلترينگ و کنترل کامل سيستم را به صاحب آن مي دهد تا آن گونه که وي مايل است از سيستمش استفاده شود !

 

ويژگي هاي جديد و قدرتمند Web Filtering براي فيلتر کردن وبسايتهاي مختلف در سيستم، ويژگي Web Keyword Filter براي فيلتر کردن کلمات کليدي به گونه اي در صورت وجود کلمه ي مورد نظر وبسايت مذکور فيلتر شده و نمايش داده نشود و همچنين ديگر ويژگي جديد Mail Keyword Filter که براي فيلتر کردن کلمات کليدي در ايميل هاست به گونه اي در صورت وجود کلمه ي مورد نظر ايميل مذکور فيلتر شده و نمايش داده نشود !

 
Hourly Updates قابليت جديد آپديت ساعتي نرم افزار براي شناسايي جديدترين ويروس هاي لحظه به لحظه ي شناخته شده ي دنيا !


:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1617
|
امتیاز مطلب : 22
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

هنگام چت (CHAT) در یاهو و یا سرویس های دیگر مسنجر ممکن است از افراد مختلف فایلی را دریافت کنید که گاهی اوقات این فایلها برای نفوذ به کامپیوتر شما ویا دزدیدن پسوورد شما می باشند. در این زمینه روشی وجود دراد که با استفاده از آن هنگام دریافت فایل، تا حد زیادی از امنیت آن اطمینان حاصل فرمائید: - وقتی شخصی فایلی را برای شما ارسال می کند، در پیغامی که برای شما مبنی بر تایید آن می آید، نام شخص فرستنده، نام فایل، حجم آن و همچنین فرمت و از این قبیل اطلاعات در آن قید شده است. شما باید توجه داشته باشید که آیا فایلی که برای شما ارسال شده است ، از لحاظ نوع و فرمت، همان فایلی است که قرار بوده ارسال شود، یا خیر؟    
در حقیقت مثلا اگر میخواهید عکسی را دریافت نمایید، باید فایل مربوطه پسوند
JPG یا یکی از پسوند های فایلهای گرافیک را داشته باشد، ( نه اینکه فایلی با پسوند Exe و یا Bat یا Com برای شما ارسال شود و فرستنده هم مدعی باشد که این یک فایل تصویری است). در واقع فایلهایی که با نرم افزارها Magic-ps ساخته شده اند، دارای پسوند هایی نظیر SCR یا Exe و ... و یا مثل (mypic.jpg.exe) می باشند، که نشان دهنده آن است که فایل فرستاده شده، یکی از انواع فایل های ساخته شده توسط برنامه Magic-ps یا برنامه های مشابه است، که برای به دست آوردن پسوورد شما می باشد. بنا براین همواره نوع پسوند فایلهای دریافتی را زیر نظر داشته باشید و بدانید که از این طریق و قبل از هر جیز میتوانید تا حد زیادی از کیفیت، نوع و چگونگی عملکرد و ماهیت یک فایل اطلاع حاصل کنید.
برای اطمینان و امنیت بیشتر حتما یک نرم افزار ضد ویروس معروف و به روز شده بر روی کامپیوتر خود داشته باشید و همواره فایلهای دریافتی از اینترنت را اسکن نمایید تا امنیت و اطمینان شما درصد بالاتری داشته باشد و درصد تخریب اطلاعات کامپیوتر توسط ویروس ها بسیار کم شود



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1541
|
امتیاز مطلب : 25
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

یك مشكل بسیار گسترده در اینترنت وجود دارد و آن پیغامهای الكترونیكی كه در مورد یك ویروس هشدار می دهند و این هشدار در مورد یك email با یك عنوان ( subject ) مشخص می باشد كه این email ها ویروس های خطرناك هستند و به كامپیوتر شما آسیب می رسانند.

مثال:

Please do not open up any mail that has this title.
It will erase your whole hard drive. This is a new
e-mail virus and not a lot of people know about
it, just let everyone know, so they won't be a victim.
Please forward this e-mail to you friends!!!
Remember the title: JOIN THE CREW.

مثال دیگر:

Subject: VIRUS WARNING VERY IMPORTANT
Please read the following message we received from a client.
If you receive an email titled "It Takes Guts to Say 'Jesus'"
DO NOT open it. It will erase everything on your hard drive. So, you must delete it.
Forward this E-MAIL out to as many people as you can. This is a new, very
malicious virus and not many people know about it. This information was
announced yesterday morning from IBM; please share it with everyone
that might access the internet. Once again, pass this along to EVERYONE in
your address book so that this may be stopped. AOL has said that this is
a very dangerous virus and that there is NO remedy for it at this time.
Please practice cautionary measures. اگر شما email ای مانند این دیدید آن را برای كسی نفرستید! ویروسهای "Jion The Crew" و "It Takes Guts to Say 'Jesus'" شوخی هستند! ویروسهای شوخی دیگری وجود دارند مانند:                                                                                                        

"Win a Hliday" , "AOL4Free" , "Pen Pal Greetings", "ghost" , "Deeyenda"

و بد نام ترین آنها "Good times" است.

 ویژگیهای اخطار ویروسهای شوخی:

تأكید بسیار یك هشدار كه ویروس فقط با باز كردن پیغام فعال می شود ( شما نمی توانید فقط با باز كردن یك پیفام آلوده شوید مگر اینكه یك پیوست ( attachment ) را باز كنید.

كلمات « این یك ویروس جدید است كه بسیاری از مردم آن را نمی شناسند » در آن دیده می شود .دستور العملها به شما می گویند كه با دنبال كردن یك لینك آن را برایكسانیكه می شناسید بفرستید.  با اشاره به اینكه ویروس روز قبل بوسیله یك شركت یا گروه كامپیوتری معتبر مانند "IBM" یا "Microsoft' و یا ... اعلام شده است می خواهند هشدار خود موجه جلوه دهند. در اینجا یك مثال از یك هشدار حقیقی در مورد ویروس وجود دارد:

Hi all,
There is a virus (a "worm", actually) currently doing the rounds that
comes packaged in a file called PrettyPark.exe attached to an email.
Apparently it has been around since May last year, but has proliferated
recently and is currently by far the most "popular" subject of enquiries
at Symantec's anti-virus research center.
The usual rules apply: don't open it.
Information (including a fix if you are infected) is available at this
site:
http://www.symantec.com/avcenter/venc/data/prettypark.worm.html
Good luck, Take care.

 ویژگیهایی كه نشان می دهند این ویروس مربوط به یك ویروس واقعی است عبارتند از :

پیغام به شكل ساده و زبان منطقی و مستدل بیان شده است ( بدون هیچگونه بزرگنمایی در لغات ) پیغام در مورد باز كردن یك بایل الصاقی ( attachment ) هشدار نی دهد پیغام آدرس سایت معتبری را می دهد كه در آن می توانید در مورد ویروس اطلاعات بیشتری پیدا كنید. در پیغام اطلاعاتی در مورد اینكه اگر كامپیوتر شما آلوده به ویروس شد چه كار باید انجام دهید به شما اطلاعاتی میدهد. در پیغام از شما خواسته نمی شود كه آن را برای كسی بفرستید.


:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1605
|
امتیاز مطلب : 29
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

محققان امنیتی کلاه سفید نشان دادند چگونه می‌توان به سیستم‌های رمز عبور مبتنی بر فن‌آوری تشخیص چهره در لپ‌تاپ‌های متعدد نفوذ کرد.

به گزارش ایسنا محققان امنیتی موفق شدند به نرم‌افزار تشخیص چهره در لپ‌تاپ‌های لنوو، ایسوز و توشیبا نفوذ کنند.

جزئیات این هک در یک نمایش پرزنتیشن با عنوان «صورت شما رمز عبور شما نیست» در طول برگزاری کنفرانس امنیتی بلک هت در واشنگتن شرح داده شد.

این لپ‌تاپ‌ها از دوربین‌های اینترنتی به همراه نرم‌افزار زیست سنج چهره به‌عنوان گزینه‌ای برای تکنیک‌های قوی‌تر ورود به سیستم استفاده می‌کنند.

این محققان مدعی‌اند این شیوه ورود به سیستم می‌تواند به سادگی با عکسی از کاربر تایید شده برای دسترسی به رایانه یا حتی تصاویر فوتوشاپ شده، شکسته شود.

بر اساس این گزارش محققان از سازندگان لپ‌تاپ خواستند نگرش کلی به تشخیص چهره به‌عنوان تکنیک ورود به سیستم را مورد بازبینی قرار دهند؛ لنوو، ایسوز و توشیبا سه سازنده رایانه بزرگی هستند که برای نخستین بار استفاده عملی از این فن‌آوری را ‌آغاز کردند.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1475
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

شرکت امنیتی Trend Micro هشدار داد، تخلفات و حملات سایبر باعث شد تا حفره امنیتی سیستم‌عامل Internet Explorer 7 که هفته گذشته وصله شد، بار دیگر آسیب‌پذیر شود.article1

این کد مخرب که شرکت Trend Micro آن را XML_DLOADR.A نامیده، در یک فایل مبتنی بر نرم‌افزار Word مخفی شده است. در یک سیستم وصله نشده، زمانی که فایل به صورت خودکار بخش ActiveX را باز می‌کند، به صورت خودکار یک سایت اینترنتی باز می‌شود تا یک فایل .DLL روی کامپیوتر نصب شود. به گفته شرکت Trend Micro، این فایل اطلاعات موجود در کامپیوتر را سرقت می‌کند. این کد از طریق پورت ۴۴۳ اطلاعات سرقت شده را به سایت اینترنتی دیگری انتقال می‌دهد.
“جیمز یانزا”(Jamz Yaneza) یکی از محققان و تحلیل‌گران ارشد شرکت Trend Micro در این باره توضیح داد: «وجود این کد مخرب باعث می‌شود تا هرکسی به راحتی بتواند به اهداف خود در سیستم آلوده برسد.»

شرکت مایکروسافت هفته گذشته برای از بین بردن این نقطه آسیب‌پذیر و دیگر حفره‌های امنیتی برنامه‌های خود وصله امنیتی روانه بازار کرد. این آسیب‌پذیری باعث می‌شد تا زمانی که مرورگر برای دسترسی به فایل‌های پاک شده تلاش می‌کند، با یک پیغام خطا روبرو شود.

یانزا در این باره گفت: «این جریان شبیه به یک حمله مشخص شده است». به گفته وی، انتشار این آسیب‌پذیری از نظر سیاسی شبیه به حملاتی است که سال گذشته در جریان مسابقات المپیک صورت گرفت و بر اساس آن، فایل‌هایی با فرمت PDF و Word شامل یک کد مخرب به صورت خودکار در کامپیوترهای اتصال یافته، سایت‌های اینترتی آلوده را منتشر می‌کردند.
یانزا در ادامه خاطرنشان کرد، این کدها نشان می‌دهد که سایت‌های اینترنتی مخرب در چین هدایت می‌شده‌اند و کدها با لغات و اصطلاحات چینی طراحی شده‌ بودند.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1533
|
امتیاز مطلب : 21
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

شخصا روزانه تعداد بسیار زیادی ایمیل اسپم در آدرس ایمیلم دریافت میکنم و کار به جائی رسیده که در جیمیل باید کلی وقت هدر کنم و no-spam-emailایمیلهای اسپم را  mark کرده و report spam نمایم (خدا را شکر که از یاهو فقط برای چت و گفتگو استفاده میکنم وگرنه حجم کار دوبرابر میشد!). راهکار کامل و خوبی برای رهائی از دریافت اسپم وجود ندارد اما با رعایت چند نکته ساده میتوان از شروع آن جلوگیری کرد. اسپم شاید تا حدودی غیر قابل کنترل باشد، اما قابل پیشگیری است!
با رعایت نکات زیر میتوانید آدرس ایمیلتان را از ارسال کنندگان اسپم مخفی کنید:

  • آدرس ایمیلتان را در هر سایتی ثبت ننمائید

باید این حقیقت را بدانید که تعداد بسیار زیادی سایت و انجمن در سرتاسر وب ایجاد شده اند که هدفی جز دریافت ایمیل اعضا و افزودن آنها به لیست اسپمشان ندارند. در هر سایت و وبگاه ناشناسی با ایمیل اصلیتان عضو نشوید، ابتدا کمی درباره آن تحقیق کنید و از کار درستی و حرفه ای بودن آن مطمئن شوید.

  • هرگز ایمیلتان را آنگونه که هست نمایش ندهید!

ایمیل خود را در وبلاگها و فرومها و… به شکل اصلی آن درج ننمائید، برای مثال میتوانید آدرس ایمیل yourname@gmail.com را به صورت yourname [at] gmail [.] com نمایش دهید. با این کار همچنان که ایمیل خود را برای عموم قابل دسترسی نموده اید، آنرا از چشم اسپمرهای اتوماتیک که دائما در حال جستجو آدرسهای ایمیل هستند مخفی نموده اید.

  • فایل تصویری آدرس ایمیلتان را بسازید

با ایجاد تصویری از آدرس ایمیلتان، همچون روش قبلی میتوانید در عین حال که آدرس ایمیلتان را برای عموم قابل دسترسی و مشاهده نموده اید، آنرا از دسترس جستجو اسپمرها مخفی کنید.
image

در زیر لیستی شامل سه سرویس آنلاین برای ساخت تصاویر ایمیل به صورت آنلاین و استاندارد را میبینید:
۱ . ۲ . ۳

  • آدرس ایمیلتان را به کمک tinymail.me درج کنید

این سرویس آنلاین و خوب این امکان را به شما میدهد تا ماسکی بر روی آدرس ایملتان قرار داده و یک لینک دیگر به جای آدرس ایمیل واقعیتان درج کنید. کاربر با کلیک بر روی این لینک به صفحه ای دیگر رفته و پس از عبور از مرحله captcha (وارد کردن کد امنیتی برای شناسائی اینکه یک انسان در حال باز کردن صفحه است نه یک ربات!)، آدرس ایمیل اصلی شما نمایش خواهد شد. برای مثال آدرس ایمیل من را با استفاده از این سرویس ببینید: http://tinymail.me/kf8hxs

  • آپدیت های ایمیلی که مورد نیازتان نیست را خاموش کنید

امروزه بیشتر سایتهائی که کاربران ثبت شده دارند، ایمیل آنها را دریافت نموده و اخبار یا تازه های سایت خود را برای آنان ایمیل میکنند. این ایمیلها را نمیتوان اسپم نامید اما زمانی که شما سرویس مورد نظر را رها میکنید و دیگر تمایلی به استفاده از آن ندارید، کمی خسته کننده و آزار دهنده میشوند. توصیه میکنم وقتی به دریافت اخبار و یا ارسالهائی که از طرف سایتها و وبلاگهای سرتاسر وب که در آنها عضو هستید دیگر علاقه ای ندارید، به راحتی به آن سایتها و وبلاگها رفته و امکان ارسال اخبار و آپدیتهای آنها را غیر فعال نمائید.

شما هم اگر راهکار خوبی در این زمینه سراغ دارید، لیست فوق را تکمیل کنید…



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1629
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

شرکت FoxIt Software که نرم‌افزار رایگان FoxIt Reader آن یکی از محبوب‌ترین جایگزین‌ها برای Adobe Acrobat به شمار می‌رود پچ الحاقی برای سه حفره امنیتی موجود در این نرم‌افزار را برای استفاده عموم ارائه کرد.وجود اشکال امنیتی در نرم‌افزار Adobe Acrobat و Acrobat Reader آنچنان مورد توجه رسانه‌های خبری جهان قرار گرفت که ایرادات FoxIt Reader را تحت پوشش قرار داد. به هر حال در این مورد خاص برنامه نویسان FoxIt توانستند سریعتر از همکارانشان در Adobe اقدام به انتشار بسته اصلاحی برای نرم‌افزارشان کنند.
بر طبق گزارش مجله امنیت رایانه‌ای ComputerWorld اشکالات امنیتی این دو برنامه ربطی به هم ندارند.برای بروزرسانی FoxIt Reader در پنجره برنامه از منوی Help‌ بر روی Check For Updates Now را انتخاب کنید تا لیستی از بروزرسانی‌هایی که نصب نکرده اید به شما نمایش داده شود. بروزرسانی موردنظر گزینه ای است که در تصویر زیر مشاهده می‌کنید:‌


FoxIt Reader نرم افزار کوچک (حدود سه مگابایت) و رایگان برای خواندن فایل‌های PDF است که از سال ۲۰۰۱ ارائه می‌شود. این نرم‌افزار علاوه بر سازگاری کامل با فرمت PDF فضای کوچکی از هارددیسک و RAM را اشغال نموده و فایل‌ها را با سرعت بسیار زیادی باز می‌کند.FoxIt Reader علاوه بر نسخه ویندوز (در دو مدل نصبی و پرتابل) در نسخه‌هایی برای لینوکس ، ویندوزموبایل ، Symbian UIQ هم ارائه شده است. نسخه سوم این نرم‌افزار را می‌توانید با حجم ۳/۵۷مگابایت از اینجا یا اینجا دانلود نمایید.این نسخه با ویندوزهای ۲۰۰۰/XP/2003/Vista/XP64/Vista64 سازگار است.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1668
|
امتیاز مطلب : 22
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

اخبار بد برای کسانی که کاربر نرم‌افزار Adobe Acrobat یا Adobe Reader هستند به گوش می‌رسد.بر طبق گزارش‌ها یک آسیب‌پذیری خطرناک در این برنامه‌ها پیدا شده است که باعث از کار افتادن نرم‌افزار گشته و به هکران اجازه دسترسی و کنترل سیستم قربانی را می‌دهد.تمام نسخه های این دو برنامه ، حتی نسخه ۹ آن آسیب‌پذیر گزارش شده و کلیه سیستم‌های عامل در معرض خطر قرار دارند.


بر طبق اطلاعیه ای که آدوبی منتشر کرده است این تنها یک تهدید نیست ، بلکه واقعا اتفاق می‌افتد و کاربران باید این هشدار را جدی بگیرند.شرکت ادوبی در حال همکاری با سازندگان آنتی‌‌ویروس برای تهیه پچ الحاقی هستند تا این حفره امنیتی را بپوشاند اما خبر بد این است که این پچ حداقل تا یازدهم مارچ ۲۰۰۹ (حدود بیست روز دیگر از تاریخ نوشته شدن این مطلب) آماده نخواهد شد.کاربران نسخه های پایینتر (یعنی هشت و هفت) باید مدت بیشتری انتظار بکشند.
تا آن زمان به کاربران توصیه می‌شود از نرم‌افزارهای جایگزین مانند FoxIt و Sumatra (لینک دانلود Sumatra) برای مشاهده فایل‌های PDF استفاده کنند.هر دوی این برنامه ها حجم کمی داشته و رایگان می‌باشند و بخوبی قادر خواهند بود به جای Adobe Acrobat و Adobe reader انجام وظیفه نمایند. در صورت عدم تمایل به استفاده از این برنامه‌ها ، آدوبی توصیه کرده است تا کاربران آنتی‌‌ویروس خود را بروز نمایند و از باز کردن فایل‌های PDF که از محتوا و منبع آن اطلاع دقیق ندارند شدیدا اجتناب کنند.

بیانیه رسمی این حفره امنیتی را می توانید در اینجا مشاهده کنید.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1577
|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

twiدر این روزها استفاده از سرویس میکروبلاگ توییتر رو به افزایش است به گونه‌ای که رشد کاربران این سرویس نسبت به سال گذشته ۹۰۰ درصد بود است. حال آنکه با توجه به این رشد، باید به نکاتی مانند امنیت کاربران این سرویس و سوء استفاده‌های احتمالی از آن نیز اشاره کرد. در این مطلب به سه نکته‌ی امنیتی که می‌تواند شما را در تله‌ی هکرها بیاندازد می‌پردازیم.

۱- کوتاه کردن نشانه‌های اینترنتی

به دلیل اینکه شما در توییتر تنها می‌توانید از ۱۴۱ کلمه استفاده کنید، همواره لینک‌های طولانی، کوتاه می‌شوند تا در میزان کارکترهای استفاده شده صرفه‌جویی شود. اما این کوتاهی نشانی‌های اینترنتی یک خطر بالقوه برای کاربران توییتر به حساب می‌آید و آن سوء استفاده‌ی هکرهای از این امکان است.

در زمانی که یک نشانی اینترنتی کوتاه می‌شود، شما نمی‌توانید مقصد یا محتوای آن را قبل از کلیک کردن تشخیص دهید، به همین دلیل یک هکر می‌توان با کوتاه کردن نشانی اینترنتی یک ویروس یا فایل مخرب را برای قربانیان توییت کند و قربانیان نیز با توجه به اینکه از محتوای آن مطلع نیستند، مورد حمله قرار می‌گیرند. به همین دلیل از این پس بدون شناخت فرد توییت‌کننده از کلیک کردن بر روی نشانی‌های اینترنتی خودداری کنید.

۲- دنبال کردن آسان دیگران

در توییتر هر کسی می‌تواند شما را بدون اجازه دنبال (Follow) کند - البته در حالتی که شناسه‌ی شما در حالت خصوصی نباشد که اکثر کاربران این سرویس از این امکان استفاده نمی‌کنند- و با توجه به اینکه برخی از کاربران در تنظیمات توییتر خود خواستار دنبال کردن افرادی شده‌اند که آنها را دنبال می‌کنند ( به صورت خودکار) در نتیجه وب‌سایت توییتر به منبع خوبی برای هرزنامه‌ها تبدیل شده است. به همین دلیل در برخی موارد شاید شما افرادی را مشاهده کنید که شما را دنبال می‌کنند، در صورتی که آنها را به هیچ عنوانی نمی‌شناسید! بر همین اساس برای مبارزه با این خطر نکات زیر پیشنهاد می‌شود:

الف- در حد امکان حساب توییتر خود را به صورت خصوصی در دسترس قرار دهید و یا اینکه از نوشتن مطالب خصوصی در آن خودداری کنید.

ب- از انتخاب دنبال کردن افراد به صورت خودکار خودداری کنید.

ج- از دنبال کردن افرادی که آنها را نمی‌شناسید خودداری کنید.

۳- نفرستادن ایمیل تایید از سوی توییتر

یکی دیگر از مشکلات امنیتی توییتر، نفرستادن ایمیل تایید آدرس ایمیل توسط این وب‌سایت است. این مشکل امنیتی بدان معنا است که شما می‌توانید با آدرس ایمیلی قلابی یک حساب توییتر برای خود ایجاد کنید! نکته‌ی خطرناک این مشکل زمانی مشخص می‌شود که شما می‌توانید به عنوان یک مقام بلندپایه و با ایمیل وی یک اکانت توییتر بسازید! به عنوان مثال شما می‌توانید با آدرس ایمیلی مانند obama@whitehouse.gov یک حساب توییتر بسازید بدون آنکه آقای اوباما از آن با خبر شود.

در نهایت با تمام مزایایی که توییتر دارد، باید به این نکات نیز توجه کرد و مسائل امنیتی و مشکلات این سرویس را نیز در نظر داشت.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1698
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 خرداد 1390 | نظرات ()