قالب وبلاگ

سایت رسمی حسابداری و حسابرسی
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

درست است که کمی دیر شده ولی خوب ماهی را هر وقت از آب بگیری تازه است!  هفتم سپتامبر سال 1998 لری پیچ و سرگئی برئی شرکت گوگل راه انداختند.شرکتی که الان اینترنت به آن وابسته است و همیشه یکی از تاپ ترین خبرهای روز دنیای اینترنت آی تی در مورد آن بوده است. البته در هیچ سایت یا وبلاگ وابسته به گوگل بحثی در این مورد نشد !(البته شایدپرتاب موشک گوگل کیک این جشن تولد باشد!)

ولی خوب در اینترنت بحث های زیادی پیرامون این تولد گوگل شد.در مورد تاریخچه ی گوگل و خیلی چیزهای دیگر! ولی خوب بیایید گوگل را از منظری دیگرمورد بحث قرار دهیم: اگر گوگل نبود چه می شد؟

واقعیت این است از افرادی که ارتباط کمی با اینترنت دارند تا افراد ی که مدام به اینترنت وابسته هستند گوگل نقشی حیایتی را دارد ،و در واقع به عنوان یک هسته در جستجوی اینترنتی  قلمداد می شود. خوب گوگل تا قبل از 10 سال پیش نبود، ما که سنمان قد نمی دهد ولی خوب  باید از کسانی که آن موقع ها هم با اینترنت کار می کردن پرسید چگونه با اینترنت کار می کردند؟

خوب بیایید ببینیم که اگر گوگل نبود( سرگی برئی یا لری پیج به دنیا نمی آمدند! و یا اینکه آنها به جای گوگل چیز دیگری را برای پروژه ی دکتریشان در نظر می گرفتند و …) در سال 2008 در دنیا چه اتفاقی می افتاد؟

جستجو در اینترنت

می گویند طبق یک قانون نانوشته! اگر قرار باشد چیزی اختراع شود باید اختراع شود خواه می خواهد که توسط فردی که ما میشناسیم اختراع شده باشد یا توسط فرد دیگری.به عبارت دیگر اختراع وابسته به خالقش نیست! بلکه باید اختراع شود!

اگر توماس ادیسون لامپ برق را اختراع نمی کرد الان ما در سال 2008 در تازیکی و خاموشی به سر نمی بردیم! خوب یکی دیگر آنرا اختراع می کرد  و وقت خاموشی برق و بعد آمدن برق به قبرش یک رحمت نثار می کردیم! واقعیت این است که اگر گوگل اختراع نمی شد دنیای اینترنت بدون جستجو گر نمی بود. کما اینکه اینطور هم نبوده. قبل از گوگل هم موتور های جستجو گر دیگری بودند از جمله همین یاهوی خودمان!که سه سال قبل از گوگل به دنیا آمد و یا التا ویستا. به عبارت دیگر موتورهای جسجوی دیگری را داشتیم که اینطور کار می کردندو ، ولی خوب گوگل را نداشتیم!

الگوهای گوگل برای جستجو در اینترنت را میتوان خود یک انقلاب در علم جستجو دانست(بله ! جستجو کردن هم یک علم است!) . در ابتدا گوگل رتبه بندی وبلاگ ها و وبسایت ها را براساس تعداد لینک های بیشتر در بلاگ ها و یا وبسایت ها داشت ولی بعد با سوءاستفاده هایی که از آن شده بود مثل قرار دادن لینک های بی مورد تبلیغاتی و همچنین بمب های گوگلی برا اساس  آن گوگل نحوه رتبه بندی سایت ها تغییر داد و براساس محتوی عمل مرد.خود همین کار گوگل باعث تغییرات زیادی در دنیای وب شد.سایت ها برای اینکه در رتبه بندی گوگل در رده ی بالاتری قرار بگیرند اینبار اقدام به تولید محتوی کردند نه صرفآ قرار دادن لینک های مختلف و تبلیغاتی بی مورد.

مسئله ی دیگر سایت جستجوی منطقه ای گوگل بود.چیزی که خودشان هم دروبلاگ رسمی شان از ان حرف زدند.اگر شما در گوگل در ایران به انگلیسی تایپ کنید بانک ، به جای لیست بانک ها آمریکا لیست بانک هاب ایرانی را می بینید.این مسئله یکی از مزیت های عالی گوگل بوده و هست.

مسئله ی دیگر سیاست جستجو محور گوگل در بسیاری زمینه های دیگر بود.این نکته را فراموش نکنیم که اول گوگل در اینترنت جستجو را در بخش های مختلف  زیر مجموعه ای خود از جمله جیمیل بکار بست. بعد از سایت های دیگر از جمله یاهو و غیره شروع به انجام این کار کردند.

لذا ما هم قبول داریم که اگر گوگل نبود دنیای جستجو در اینترنت وجود داشت ولی با این اثر نه!

تبلیغات

گوگل جزو معدود سایت هایی است که تبلیغات را در آغاز کار خود قرار نداده است.به عبارت دیگر شما می بینید که صفحه ی نخست گوگل بدون هیچ گونه تبلیغاتی است و این در حالی است که سایت های مشابه به شدت دارد از محبوبیت خودشان در این زمینه استفاده می کنند.ولی خوب بعضی هایشان هم متوجه شدهاند که نادم از کاری کرده اند!

با اینکه صفحه نخست گوگل بسیار ساده و فارغ از هرگونه تبلیغی ، ولی  گوگل ماهانه در آمد ها ی هنگفتی را از طریق همین تبلیغات خود کسب مبکند. همین قدر کافی است که بگوییم گوگل با وجود دکمه ” با بخت و اقبال” درصفحه ی نخست خود بیش از 100 میلیون دلار ضرر کرده است!

محبوبیت بالای گوگل باعث شده که گوگل برای تیلبغاتی که می گیرد یک هدف را در نظر داشته باشد “ هماهنگ کردن محصولات در دنیا و در دسترس قرار دادن آن برای عموم در سراسر جهان” . بله ! گوگل با تبلیغاتی که می گیرد علاوه بر کسب در آمد گزاف از اینترنت  بر اقتصاد دنیا نیز تاثیر فوق العاده عمیقی را گذاشته است. این را هم فرا موش نکنیم گوگل مثل رقیبان خودش بالا بردن پیج رنک را  به فروش نرساند! سایت های زیادی حاضر بودند با دادن وجوه هنگفتی در لیست جستجو های گوگل در رده های بالای رتبه بندی در جستجو ها قرار بگیرند. گوگل تبلیغات خود را به مزایده نگذاشت. این  یکی از بزرگترین تفاوت های گوگل با دیگر هم نوعان خودش بود.

اما نکته ی مهمی دیگر در زمینه ی گوگل این بود که گوگل اول خدمت می کرد بعد تبلیغ! به عبارت دیگر گوگل ابتدا سعی می کند که یک سرویس تک و  عالی را ارئه دهد که در رقابت با همتایان خودش بتواند موفق شود و بعد شروع به کسب در آمد تبلیغاتی می کند. این دقیقآ عکس کار خیلی از سایت ها و سرویس هایی است که وجود دارند.سایت های مختلف ابتدا تبلیغ می کنند تا توجه دیگران را به خود جلب کنند و بعد اقذام به انجام و ارائه سرویس های مختلف می کنند.  به عبارتی از نظر گوگل تبلیغات جزئی از کار است،   البته بعدا ز ارائه ی سرویس مورد نظر ،نه همه ی کار!

ایمیل

فراموش نکنیم که وقتی گوگل سرویس ایمیل خود را با فضای یک گیگیابایت در اول آوریل سال 2004 ارئه داد ،شرکت های رقیبی چون مایکروسافت تنها 2 مگایباتی را برای هر ایمیل رایگان ارائه میدادند(اینجا را ببینید)! خودتان بگویید در آن زمان انتخاب عاقلانه تر کدام بودند؟در حال حاضر یاهو ایمیلی با حجم فضای نامحدود ارائه می دهد ، ولی به نظر شما این مهم اتفاق می افتاد اگر گوگل حجم فضای ایمیل  هایش را به 7 گیگابایت نمی رساند؟

گوگل در این مورد هم خلاقیت به خرج داد! نرم افزار های گوگل در ایمیل شما جستجو می کردند و لینکهای تبلیغاتی مشابه آن را برای شما در بالای تبلیغات قرار می دادند.البته این مسئله حاشیه های فراوانی داشت ولی باعث شد که کمپانی های دیگری هم شروع به انجام این کار بکنند.از جمله همین فیس بوک خودمان با Beacon اش! البته در مورد مسئله ی امنیت تبلیغات ی مردم به مرور زمان به صداقت گوگل پی بردند.

البته در کل عرض کنم خدمتتان که گوگل با ارئه جیمیل تغییرات زیادی در زمینه ایمیل ها  بوجو نیاورد.کمااینکه این اتفاقات می توانست با کمپانی هایی بدون گوگل هم رخ بدهد. ولی خوب این اتفاقات با گوگل سریع تر از همیشه رخ داد.

در پایان باز هم عرض می کنم خدمتتان که ” که اگر گوگل نبود دنیا لنگ موتور جستجو نمی ماند ولی لنگ خیلی چیز های دیگر می ماند!”



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 2265
|
امتیاز مطلب : 19
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

توهمي وجود دارد به نام خود گوگل بيني، يعني اينکه بعد از مدتي که از آشنايي‌تان با اينترنت گذشت ممکن است کمتر به سراغ گوگل برويد و اغلب به دنبال اطلاعات مورد نظرتان در ميان منابعي که از قبل مي‌شناسيد مي‌گرديد. تفسيرش باشد براي بعد. فقط مطمئن هستم که لذت کشف منابع اطلاعاتي جديد، هر کسي را خوشحال خواهد کرد مخصوصا اگر که در سريع‌ترين زمان ممکن باشد و شما بعد از گوگل، دومين نفر باشيد.

Google Alerts



گوگل آلرتز(Google Alerts) يکي از خدمات جالب شرکت گوگل است که از چشم‌ها دورمانده ولي استفاده از آن بي‌نهايت جالب و مفيد خواهد بود. اين سرويس به شما امکان مانيتور کردن جديدترين نتايج ثبت شده در بانک نتايج را مي‌دهد. به اين صورت که شما کليد واژه موردنظر تان را را مشخص مي‌کنيد و از گوگل مي‌خواهيد که تا مطالب مرتبط با اين واژه‌ها را که اخيرا ايندکس کرده است به صورت روزانه/ هفتگي/ ماهيانه از طريق ايميل برايتان ارسال کند.


اين سرويس براي مطالبي که کمتر عام هستند يا اينکه براي شما اهميت خاصي دارند بسيار مفيد خواهد و بود. مخصوصا که در وب فارسي کمتر شاهد سايت‌هاي مرکزي براي محتواي تخصصي‌تر مي بينم و در وبلاگ‌ها هم که غالبا نگاه‌هاي جامع وجود ندارد.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1825
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

اما سرویس جالب دیگری که گوگل به زودی راه‌اندازی خواهد کرد مسوم به مرکز ترجمه گوگل هستش و کارشم ترجمه متون توسط آدمیزاد هستش. یعنی شما یه متنی به انگلیسی دارید، اون رو به این مرکز آپلود می‌کنید و زبان مقصدی که می‌خواید ترجمه به اون صورت بگیره رو هم اعلام می‌کنید. یه سری ادمیزاد باحال هم که همون آدمای بیکار باشن می‌یان و مقاله شما رو ترجمه می‌کنن!‌ البته گوگل برای جذب آدمای متخصص در ترجمه احتمالا به اونایی که به صورت حرفه ای ترجمه می‌کنن یه پولی هم می‌ده !!‌

جای بامزه‌ی کار نحوه کشف این سرویس هست. یه آدمی می‌ره و فایل robots.txt گوگل رو وارسی می‌کنه و متوجه کلمه‌ي مشکوک center می‌شه!‌ وبعدم یکی دیگه آدرس این سرویس مخفی رو پیدا می‌کنه. البته وقتی شما قصد لاگین شدن رو دارین با پیغام شکست روبه‌رو می‌شید چون هنوز این سرویس فعال نشده .



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 2131
|
امتیاز مطلب : 18
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

همه‌ی شما مطمئنا تا به حال قابلیتی رو که در اون از زاویه‌ی دید یک راننده‌ی خودرو در خیابان‌های شهر آمریکا و انگلیس قادر به دیدن مناظر داخل خیابون هستید رو تجربه کردید. جدیدا گوگل امکان بسیار جالبی رو راه‌اندازی کرده و اونم امکان تعیین مسیر پیاده‌روی بین دو مکان در خیابان‌های آمریکا هست. البته این طور که معلومه این سرویس هنوز در حالت آزمایشی خودش به سر می‌بره و ‌نقاط زیادی رو هم پوشش نمی‌ده.
یکی از نقاطی که این سرویس فعال شده منطقه‌ای هست به اسم 200 Madison Ave to 200 Lexington Ave که دیدنش واقعا جالب می‌تونه باشه. همونطور که در تصویر زیر می‌بینید شما دو گزینه پیش روی خودتون دارید. یکی فاصله‌ي‌ ماشینی و دیگری فاصله پیاده‌روی رو نشون می‌ده. که طبیعتا مسیری که مخصوص پیاده‌روی برای شما در نظر گرفته می‌شه، کوتاه‌ترین مسیر ممکن هستش.

google-maps-walking-directions.jpg

نکته جالب دیگه هم اینه که این خبر زودتر از خود گوگلی‌ها توسط این سایت اعلام شده !‌

تفرجگاه : اینجا در پاریس شما شاهد یک مکان آرکی شکل خواهید بود. اسمش هم Arc de Triomphe هستش. و این یعنی گوگل استریت در پاریس هم راه‌اندازی شده!‌



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1665
|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

كشف

 

 

1- همه‌چيز در نحوه نوشتن‌

با اطلاع از چگونگي نوشتن عبارات جستجو در موتورهاي جستجو، مي‌توانيد اطلاعات موردنيازتان را به راحتي پيدا كنيد. به عنوان مثال دستور

<كلمه مورد نظر: Inurl> باعث مي‌شود تا موتور جستجوي گوگل، همه صفحاتي كه در آدرس url آن‌ها، كلمه مورد نظر وجود داشته باشد را برايتان فهرست كند.

 

2 - نوار ابزار گوگل

با اضافه كردن نوار ابزار گوگل به مرورگرتان، از اين پس مي‌توانيد كار جستجو را با سرعت و راحتي بيشتري انجام دهيد. يكي ديگر از امكانات اين نوار ابزار، جلوگيري از نمايش پنجره‌هاي تبليغاتي است. براي دريافت اين برنامه و كسب اطلاعات بيشتر به نشاني toolbar.google.com مراجعه كنيد.

 

3 - چه كسي به سايت شما لينك داده است‌

بسياري از مديران سايت‌ها علاقه‌مندند بدانند چه كساني (از سايت خود) به سايت آن‌ها لينك داده است. گوگل به اين سوال پاسخ مي‌دهد. مي‌توانيد در قسمت جستجو، عبارت <نشاني سايت:link> را وارد كرده و كليد Enter را بزنيد. نتيجه اين درخواست، فهرست سايت‌هايي است كه به سايت شما لينك داده‌اند.

 

4 - كاربردهاي تجاري

دو موتور جستجو فرعي گوگل كه به تازگي راه‌اندازي شده‌اند و هنوز واژه كالاهاي تجاري، مورد استفاده قرار مي‌گيرند. موتور froogle.google.com فهرست محصولات فروشگاه‌هاي online را تهيه مي‌كند و موتورcalatogs.google.com براي نمايش و درخواست كاتالوگ محصولات به‌كار مي‌رود.

 

5 - نگاهي به آينده‌

مديران گوگل هميشه نيم‌نگاهي به آينده دارند. اگر مي‌خواهيد بدانيد چه در سر آن‌ها مي‌گذرد و قرار است در آينده چه كارهايي انجام دهند، بهتر است سري به آزمايشگاه آن‌ها بزنيد و خود از نزديك با خدمات و محصولات آتي گوگل آشنا شويد. آدرس آزمايشگاه گوگل labsl.google.com/gvs.html مي‌باشد.

 

 

 

6 - نتايج مطلوب‌تر

در اغلب موارد، زماني كه جستجويي را با گوگل انجام مي‌دهيد، نتيجه آن هزاران سايت و وبلاگ و نشاني مي‌باشد كه در واقع بسياري از آن‌ها كاربرد چنداني ندارند و با موضوع موردنظرتان هماهنگ نيستند. يكي از روش‌هاي مؤثر در كاهش حجم نتايج جستجو، تعيين بازه‌هاي تاريخي است. مثلاً زماني كه بازه‌اي را بين سال‌هاي 2002 تا 2004 تعريف مي‌كنيد، گوگل با تبعيت از آن، فقط آن دسته از صفحاتي كه دربازه مذكور ايجاد يا روزآمد شده‌اند را برايتان فهرست مي‌كند (براي تعريف بازه‌هاي تاريخي به گزينه <جستجوي پيشرفته> مراجعه كنيد).

 

7 - فقط صفحات جديد

جستجو بدون ذكر تاريخ، نتايج بي‌شماري در پي دارد. انبوه نتايج، نه تنها به يافتن مطلب موردنظرتان كمكي نمي‌كند، بلكه موجب سردرگمي‌تان نيز مي‌شود. علاوه براين اگر بعد از يك بررسي طولاني بين نتايج جستجو، به اطلاعات موردنظرتان رسيديد و متوجه قديمي بودن آن‌ها شديد، چطور؟ اگر به دنبال اطلاعات جديد و روزآمد هستيد، در قسمت جستجوي پيشرفته، عبارات <3 ماه>، <6 ماه> و حتي <يك‌سال> را در مقابل گزينه Date وارد كنيد تا گوگل بسته به تاريخ ذكر شده، فقط فهرست صفحات جديد را برايتان نمايش دهد. مثلاً اگر عبارت <3 ماه> را انتخاب كنيد، گوگل تمامي صفحاتي كه در سه ماه گذشته ايجاد يا بروز شده‌اند را جستجو و آن‌هايي كه با موضوع موردنظرتان منطبق هستند را نمايش مي‌دهد.

8 - مستثني كردن كلمات

با مستثني كردن كلمات، علاوه بر كاهش حجم نتايج جستجو، مي‌توان به اطلاعات موردنظر نزديك‌تر شد. با گذاشتن علامت <-> قبل از كلمه‌ دلخواه، گوگل آن كلمه را استثنا قلمداد كرده و از نمايش صفحاتي كه حاوي چنين كلمه‌اي باشند، پرهيز مي‌كند. مثلاً نتيجه عبارت ، همه صفحاتي كه مربوط به ايران هستند و از تهران نامي نبرده‌اند را شامل مي‌شود.

 

9- Wildcardها

زماني كه به‌طور كامل از كلمات موضوع مورد جستجو آگاهي نداريد، بهتر است از كاراكتر كمكي ستاره <*> استفاده كنيد. كاراكتر <*> معني <هرچيز> مي‌دهد.

 

 

 

 

10 - عناوين صفحات‌

معمولاً همه صفحات وب، عنوان دارند. گاهي‌اوقات استفاده از اين عناوين، به شما در پيدا كردن مطالب مورد نيازتان كمك شاياني مي‌كند. مثلاً عبارت

 <كلمه مورد نظر: intitle>، گوگل را بر آن مي‌دارد تا فقط عناوين صفحات را براي يافتن كلمه ذكر شده، جستجو كند.

 

11 - شركت در گروه‌هاي خبري‌

اينترنت فراتر از ايميل و صفحات وب است. به عنوان مثال گروه‌هاي خبري (News group) يكي ديگر از خدماتي است كه از طريق اينترنت ارايه مي‌شود. گروه‌هاي خبري گوگل، گروه‌هاي معروف و معتبري هستند كه شركت در آن‌ها، به نوبه خود، كار لذت‌بخشي است. آدرس گروه‌هاي خبري گوگل از اين قرار است: groups.google.com

 

12 - جستجوي خودكار

جستجو در اينترنت، قصه سوزن و انبار كاه است. گاهي‌اوقات ممكن است عليرغم صرف وقت زياد، باز هم به نتيجه دلخواه نرسيد. بنابراين هر ابزاري كه در اين پروسه، از اتلاف وقت جلوگيري كند، بسيار باارزش است. يكي از اين ابزارها، <پيغام‌دهنده> گوگل نام دارد. اين ابزار با دريافت آدرس ايميل و عبارت مورد جستجو، به طور خودكار و روزانه، جستجويي را براساس عبارت دريافتي ترتيب داده و هر زمان كه اطلاعات جديدي را يافت نمايد، آدرس آن را برايتان ايميل مي‌كند. آدرس پيغام‌دهنده گوگل به اين ترتيب است:    www.googlealert.com

 

13 - جستجوگر اخبار

اين ابزار نيز همانند پيغام‌دهنده گوگل، مشخصات اخبار موردنظر را به همراه آدرس ايميل دريافت كرده و روزانه (بنا به درخواست كاربر، قابل تنظيم است). براساس عبارت دريافتي، جستجويي را در سايت‌هاي خبري ترتيب مي‌دهد و در صورت يافتن اطلاعات مناسب، آن را برايتان ايميل مي‌كند. آدرس اين ابزار www.google.com/newsalerts است.

 

14 - ماشين‌حساب گوگل

گوگل براي حل معادلات رياضي هم، ابزاري دارد كه بسيار سريع و با دقت عمل مي‌كند. اين ابزار علاوه بر حل معادلات رياضي، قابليت تبديل انواع واحدها به يكديگر را نيز دارد. براي آشنايي بيشتر با اين ابزار كارآمد به آدرس زير مراجعه كنيد: www.google.com/help/features.htm#calculator

 

 

 

15 - معني كلمات

اگر معني يا بهتر بگوييم، تعريف كلمه‌اي را نمي‌دانيد، در كادر جستجو

<كلمه موردنظر: define> را نوشته و كليدEnter را بزنيد.

در جواب اين جستجو، علاوه بر تعريف كلمه، لينكي نيز نمايش داده مي‌شود كه با كليك روي آن، به جزييات بيشتري مي‌رسيد.

 

 

 

16 - ترجمه كنيد

در حال حاضر، ماشين ترجمه‌ گوگل مي‌تواند انگليسي را به 5 زبان زنده دنيا ترجمه كند (امكان ترجمه بالعكس نيز وجود دارد). براي استفاده از اين مترجم ماشيني به آدرس http://www.google.com/translate_t برويد.

 

17 - تصويرياب

 اين ابزار با دريافت كلمه يا عبارتي، تصاوير موجود روي اينترنت را جستجو كرده و در نهايت آن‌هايي را كه با عبارت دريافتي منطبق هستند، فهرست مي‌كند. براي استفاده از اين ابزار به آدرس www.google.com/imghp مراجعه نماييد.

 

18 - پرسش و پاسخ

تحقيق و جمع‌آوري مطالب از اينترنت، كار وقت‌گيري است. اگر براي انجام اين‌كار وقت كافي در اختيار نداريد. سري به آدرس answers.google.com/answers بزنيد و با مطرح كردن سوالاتتان و بررسي جواب‌ها، سريع‌تر به هدف‌تان برسيد.

 

19 - نمايش پنجره تنظيمات‌

گوگل به شما اين امكان را مي‌دهد تا نحوه نمايش نتايج را مطابق ميل‌تان تنظيم كنيد. به عنوان مثال با مراجعه به آدرس  www.google.com/preferences مي‌توانيد تعداد نمايش نتايج در هر صفحه را تعيين نماييد. علاوه براين در قسمت تنظيمات امكانات ديگري نظير Safe Searching نيز وجود دارد. با فعال كردن اين گزينه، گوگل از نمايش سايت‌هايي كه به هر دليلي غيرمجاز هستند، پرهيز مي‌كند.

 

20 - آمار استفاده از گوگل

در سايwww.google.com/press/zeitgeist.html آمار جهاني استفاده از گوگل موجود است. در اين سايت جزيياتي از چگونگي استفاده ملل مختلف از گوگل و الگوهاي جستجوي آن‌ها وجود دارد.

 

21 - جستجو در دسته‌بندي‌ها

علاوه بر جستجوي كلي وب، گوگل امكان جستجو در دسته‌بندي‌ها (Categories) را نيز مي‌دهد. به عنوان مثال براي يافتن اطلاعاتي درباره هنر، تجارت، ورزش و ... مي‌توانيد ضمن مراجعه به نشاني www.google.com/dirhp جستجويي را در دسته‌بندي‌هاي گوگل ترتيب بدهيد و سريع‌تر به هدف‌تان برسيد.

 

 

22 - براي بلاگرها

وبلاگ داشته باشيم يا نه؟ ايده داشتن يك وبلاگ شخصي، بسيار جالب است و اين‌كه با در اختيار داشتن يك وبلاگ شخصي حرف دلمان را به گوش جهانيان برسانيم، فكر بسيارخوبي است. براي ساخت يك وبلاگ شخصي، به آدرس www.blogger.com/start مراجعه نماييد. اين سايت متعلق به گوگل است.

 

23 - جستجوي داخل فايل‌ها

با كمك گوگل مي‌توان داخل فايل‌هاي مشخصي را براي يافتن كلمه‌اي دلخواه جستجو كرد.

 

24 - كلمات عمومي

برخي كلمات عمومي نظير the ،to ،at و غيره، زماني كه در عبارت مورد جستجو ذكر مي‌شوند، توسط گوگل ناديده انگاشته مي‌شوند و تاثيري در نتيجه ندارند. حال اگر مي‌خواهيد چنين كلماتي در نتيجه جستجو موثر باشند كافي است يك علامت <+> در مقابل آن‌ها بگذاريد.

 

25 - موتورهاي جستجوي تخصصي

با اين ترفند مي‌توانيد ضمن معرفي منابع موردنظرتان به گوگل، از آن بخواهيد كه نتايج جستجو را فقط از همان منابع بياوريد. مثلاً براي جستجو در سايت مايكروسافت به روش زير عمل مي‌شود:  www.google.com/microsoft

 



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1542
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 خرداد 1390 | نظرات ()