قالب وبلاگ

سایت رسمی حسابداری و حسابرسی
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

با فناوری فید هر کاربر اینترنت، صرفه‌جویی زیادی در وقت خود می‌کند. اگر همه سایت‌ها و صفحات اینترنتی مجهز به این فناوری بودند و اگر همه قسمت‌های صفحات فیدهای اختصاصی داشتند، کار دلپذیرتر می‌شد. اما مشکل اینجاست که همه سایت‌ها، میانه خوبی با فید ندارند.

حتما برایتان پیش آمده که آرزو کرده‌اید که قسمت خاصی از یک سایت یک فید ویژه می‌داشت تا به اضافه کردن به خبرخوانتان بتوانید، آخرین اخبارش را مرور کنید. افزونه جالب FireClip می‌تواند تا حدی در این زمنیه به شما کمک کند. مثال‌هایی می‌زنم تا موضوع برایتان ملموس‌تر شود:

- به سایت بالاترین می‌روید و در ستون سمت چپ این سایت، لیستی از لینک‌هایی که امروز بیشترین رأی را آورده‌اند می‌بینید، مسلما این ستون چیز جالبی است و نشان می‌دهد که کدام خبرها امروز با استقبال بیشتری مواجه شده‌اند، اما برای مرور روزانه این قسمت حتما باید خود سایت را باز کنید. بالاترین فیدی برای این قسمت به شما نمی‌دهد.

- به سایت سینمایی imdb‌ می‌روید و جدول فروش هفتگی فیلم‌ها را می‌بینید. مرور چنین جدولی برای هر علاقه‌مند خبرهای سینمایی جالب است. اما این سایت فیدی برای این قسمت ندارد و شما هر بار باید صفحه‌ای را که در آن این جدول قرار دارد، باز کنید.

- شما یک علاقه‌مند موسیقی هستید و می‌خواهید بدانید که کدام موسیقی‌ها هر هفته در صدر جدول پرفروش‌ها قرار دارند به سایت top10songs.com می‌روید و جدول پرفروش‌ها را می‌بینید، اما این سایت فیدی به شما نمی‌دهد.

- می‌خواهید هر روز عکس‌های خبری منتخب تایم را ببینید، اما سایت تایم، فید درست و حسابی این عکس‌ها را که شامل خود عکس‌ها باشد به شما نمی‌دهد و مجبور هستید، هر بار خود صفحه را باز کنید.

و …

به تناسب کار و علایقی که دارید، می‌توان در این زمینه مثال‌های زیادی زد.

افزونه FireClip دقیقا همان چیزی است که شما به آن احتیاج دارید، این افزونه مثل یک کارد، قسمت‌های مورد نظر صفحات اینترنتی را برایتان برش می‌دهد و سفره‌ای خوشمزه از این برش‌ها برایتان مهیا می کند! کار با این افزونه بسیار ساده است:

- نخست، افزونه را با رفتن به اینجا نصب کنید.
- حالا در منوی فایرفاکس و در قسمت
tools، گزینه FireClip را خواهید دید.
- هر وقت قسمت جالبی از یک سایت نظرتان را به خود جلب کرد، روی FireClip کلیک کنید و بعد از آن در روی
select clip.
- موس را روی قسمت مورد نظر ببرید، تغییر رنگ صفحه نشان‌دهنده قسمت منتخب است.
- با کلیک قسمت مورد نظرتان را انتتخاب کنید.
- کار تمام است و بعد از این با کلیک روی FireClip و رفتن به قسمت
My Gallery می‌توانید، برش‌های خود را در یک جا ببینید.

به نظر من خیلی خوب می‌شد که چنین چیزی مبتنی بر وب می‌شد، یعنی یک سایت اینترنتی درست می‌شد که کاربران می‌توانستند برش‌های خود را در آن ذخیره کنند با هم به اشتراک بگذارند!



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1780
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : دو شنبه 9 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

حتما قبلا با مفهوم سایت های اشتراک لینک یا ‌Bookmarking برخورد کرده اید ، سایت هایی که در آنها لینک های محبوب و مورد علاقه مان را با دیگر کاربران سایت به اشتراک می گذاریم ، سایت هایی مانند دیگ یا دلیشز یا نمونه های ایرانی مانند بالاترین و مهندس ، شاید نام stumbleupon هم به گوشتان خورده باشد ، اما متاسفانه این سرویس هنوز میان ایرانیان جایگاه خود را پیدا نکرده ، stumbleupon هم سایتی است برای اشتراک لینک های محبوب و همچنین جست و جو در میان لینک های اشتراک گذاشته شده ، اما این روند در سایت استامبل آپون بسیار متفاوت تر از دیگر سایت های اشتراک لینک است . در این پست نگاهی اجمالی داریم به امکانات و نحوه ی کار با این سایت .


در اولین قدم بهتر است همین حالا به صفحه ی ثبت نام بروید ، ایمیلتان را بدهید ، یک نام کاربری برای خود انتخاب کنید و در سایت ثبت نام کنید ، در مراحل بعدی شما باید موضوعات مورد علاقه ی خود را انتخاب کنید تا استامبل آپون فقط سایت ها و مطالب مورد علاقه ی شما را نمایش دهد ، ساده ترین و بهترین راه برای کار با استامبل آپون نصب تولبار سایت می باشد ، برای دریافت تولبار سایت برای مرورگر فایرفاکس به اینجا و برای مرورگر اپرا به اینجا مراجعه کنید ، همچنین برای دیگر مرورگرها نیز بهتر است به خود سایت مراجعه کنید ، پس از دریافت و نصب تولبار ، نوار ابزاری به شکل زیر به مرورگر شما اضافه می شود .


با استفاده از دکمه ی (Stumble) می توانید سایت های مورد علاقه ی خود را بیابید ، اگر از سایتی خوشتان آمد می توانید روی دکمه ی (I like it) کلیک کنید که بعد از کلیک این دکمه سبز می شود ، اگر هم خوشتان نیامد رودی دکمه ی (No more like this) کلیک کنید ، از قسمت (send to) می توانید لینک های مورد علاقه ی خود را به دوستانتان بفرستید ، جالب اینجاست که از این گزینه می توانید برای فرستادن لینک ها و سایت هایی هم که استامبل نشده اند استفاده کنید و هیچ محدودیتی ندارد ، با استفاده از دکمه ی بالون شکل (Review) به صفحه ای هدایت می شوید که می توانید در آن برای سایت مورد نظر یک جمله بنویسید ، این کار باعث می شود علاوه بر اینکه لینک مورد نظر را لایک کردید آن را به صفحه ی استامبل خود اضافه کرده باشید . و اما قسمت اصلی تولبار که (Channel) نام دارد ، با استفاده از قسمت Channel شما می توانید یک سرویس اینترنتی مانند سایت های Flickr , youtube , MySpace , wordpress , wikipedia . . . را انتخاب کنید تا فقط لینک های استامبل شده از این سایت ها را مشاهده کنید ، از قسمت (All) نیز می توانید یک موضوع خاص مانند Firefox , Linux , Multimedia . . . را از میان موضوعات مورد علاقه ی خود برگزینید تا فقط لینک های مرتبط با آن موضوع برای شما نمایش داده شود . با کلیک روی دکمه ی (Favorites) به صفحه ی استامبل خود هدایت می شوید ، و با استفاده از منوی (Tools) نیز می توانید به تنظیمات پروفایل و تولبار استامبل خود دسترسی پیدا کنید .

+ برای مشاهده ی محبوب ترین لینک های استامبل به اینجا مراجعه کنید .



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1818
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : دو شنبه 9 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

یکی از مشکلاتی که کاربران تازه وارد در فیس بوک (Facebook) با آن مواجه می‌شوند نبود آشنایی کافی با منوها و اجزای آن می باشد، در حالی که استفاده از امکانات فیس بوک سهل و آسان است.

 عضویت در فیس بوک: برای عضویت در فیس بوک باید روی شکل سبز رنگی که در اینجا هم نمونه آن را مشاهده می‌کنید کلیک کنید تا به صفحه عضویت وارد شوید. در صفحه جدید به ترتیب این موارد را یادداشت کنید: نام کامل (نام و نام خانوادگی)، وضعیت (درسی یا شغلی، توجه داشته باشید ممکن است با انتخاب یکی از گزینه‌ها گزینه ثانویه‌ای در زیر این گزینه اضافه گردد.)، آدرس ایمیل به صورت کامل، رمز عبور انتخابی شما برای فیس بوک (یا همان پسورد)، تاریخ تولد (به صورت میلادی)، در قسمت زیرین هم دو کلمه در کادر نوشته شده که باید آنها را در جای خود یادداشت کنید. و در پایان قسمت I Have Read & Agree باید تیک خورده باشد (این بدین معنی است که شما با قوانین فیس بوک موافقید و باید به آنها عمل کنید.)

 وقت آن شده که روی این شکل کلیک کنید تا عضویت کامل شود. بعد از تکمیل این مرحله باید وارد صندوق ایمیل (Inbox) خود شده و ایمیل ارسال شده از طرف فیس بوک را باز کنید و روی لینک فعال سازی کلیک کنید تا کاربری شما در فیس بوک فعال گردد. (دو لینک در ایمیل وجود دارد که لینک اول و طولانی‌تر مربوط به فعال سازی است.)
بعد از کلیک بروی لینک فعال سازی وارد صفحه جدیدی می‌شوید که 3 مرحله دارد. در اینجا شما به عضویت فیس بوک درآمده‌اید و می‌توانید از امکانات آن استفاده کنید اما برای استفاده بیشتر و بهتر می‌توانید این مراحل را نیز انجام دهید:
در مرحله اول از شما ایمیل و رمزعبور ایمیلتان را می‌خواهد. این قسمت برای ارتباط با دوستانیست که در لیست دوستانتان در ایمیل وجود دارد، یعنی فیس بوک با دسترسی به ایمیل‌های دوستانتان آن‌ها را در فیس بوک پیدا می‌کند! اگر تمایلی به انجام این کار ندارید روی Skip کلیک کنید.
در مرحله دوم اطلاعات خواسته شده از شما به ترتیب اینها می‌باشند: شهر، کشور، کمپانی (در صورت وجود)، دانشگاه یا دانشکده (درصورت وجود)، دبیرستان، و در انتهای صفحه هم Save را کلیک کنید.
در مرحله سوم هم می‌توانید نام کشورتان را به عنوان نام شبکه خود انتخاب کنید. (نام شبکه معمولا یکی از نام‌های کشور محل زندگی، شهر، گروه کاری، گروه درسی و … است به صورتی که کمی هم شناخته شده باشد تا در جستجوها دوستانتان را بهتر بیابید.) انتخاب کنید و Join را کلیک کنید. (و یا باز هم این مرحله را با Skipکردن پشت سر بگذارید.)

آموزش قسمت‌های مختلف فیس بوک: تنظیمات اولیه به پایان رسید و شما در خانه (Home) فیس بوک هستید. این صفحه چندین بخش دارد. لطفا این عکس را ببینید، در این عکس من صفحه خانه فیس بوک را تقسیم‌بندی کرده‌ام تا درک مفهوم آن راحت‌تر شود.


بخش اول: این بخش شامل لینک‌های زیر است:

Profile: با کلیک روی آن به صفحه شخصی یا پروفایل خود راهنمایی می‌شوید. این صفحه همان صفحه اصلی شماست که دوستانتان خواهند دید. در این صفحه می‌توانید تغییرات بسیار زیادی انجام دهید که در مطالب آینده با آنها آشنا خواهیم شد.


Edit: این لینک که کمی به صورت کوچک‌تر نوشته شده (تصویر فوق) شما را به تنظیم موارد اولیه پروفایل خود راهنمایی می‌کند. در این بخش می‌توانید مواردی همچون اطلاعات اولیه (تاریخ تولد، محل زندگی و…)، راه‌های ارتباطی (درج ایمیل، شماره تلفن یا موبایل، وبلاگ، آدرس و…)، دوستی (علاقه شما به انواع دوستی و…)، شخصی (فعالیت‌ها، علاقمندی‌ها، موزیک مورد علاقه و…)، تحصیلات، کار، عکس (عکس اصلی پروفایلتان) و طرح بندی پروفایل را ببینید و تغییر دهید. البته مورد آخر درون خود پروفایل انجام می‌شود.

Friends: در کنار این نام مثلث کوچکی قرار گرفته که می‌توانید با کلیک بر روی آن منوی بازشوی بخش دوستان را ببینید. این قسمت مربوط به لیست دوستان شما می‌باشد و با انتخاب هر یک از تقسیم‌بندی‌های منوی بازشو دوستانتان را طبق اصول و چیدمان خاص مشاهده خواهید نمود. وظایف هرکدام از لینک‌های این بخش به ترتیب به این صورت است: دوستانی که وضعیت (Status) خود را ویرایش کرده‌اند، دوستان آنلاین، دوستانی که صفحه خود را به روزرسانی کرده‌اند، آخرین دوستان اضافه شده و همه دوستان، در انتهای منو نیز دو لینک دیگر برای دعوت دوستان و یافتن دوستان وجود دارد.

Networks: این بخش نیز حاوی منوی بازشو است که لینک اول مربوط به شبکه شما (در این عکس ایران) می‌باشد. با کلیک روی آن به صفحه‌ای می‌رسید که حاوی اطلاعات بسیاری در مورد شبکه شماست. برای مثال تعداد اعضا، پروفایل آنها، تقویم مربوط به این شبکه، عمومی‌ترها، قسمت وال یا دیوار (در آینده در موردش بیشتر می‌نویسم) و … بخشی که به نظر من جالب است قسمت Network Statistics آن است. در این کادر اطلاعات جالبی از قبیل درصد افراد مجرد، متاهل و … وجود دارد که با کلیک بر روی See More Stats می‌توانید اطلاعات بیشتری بیابید.
برمی‌گردیم به منوی بازشو Networks، لینک Browse All Networks حاوی جدول تمامی شبکه‌های ثبت شده در فیس بوک است. این اطلاعات به صورت جداگانه ذخیره شده‌اند. برای مثال نواحی دنیا در یک صفحه تقسیم‌بندی جداگانه‌ای دارند، دانشکده‌ها و …
و لینک سوم از منوی Networks مربوط به عضویت و یا تغییر شبکه است. شما می‌توانید از هر گروه در بخش شبکه‌ها فقط عضو یک شبکه شوید، مثلا اگر شما در نتورک ایران هستید نمی‌توانید در شبکه ایتالیا نیز وارد شوید اما می‌توانید یک شبکه برای شبکه کالج و شبکه‌ای برای شغل و همچنین شبکه مدرسه (دبیرستان) را جداگانه انتخاب کنید. این نکته را فراموش نکنید که شما در هر 60 روز (دو ماه) فقط می‌توانید 2 بار شبکه خود را تغییر دهید.

Inbox: همانطور که از نام این قسمت مشخص است، صندوق نامه‌های شماست که می‌توانید با استفاده از آن نامه‌های دریافتی، نامه‌هایی که ارسال نموده‌اید، تذکرها (که در صفحه خانه فیس‌بوک در بخش شماره 5 هم دیده خواهد شد) و به‌روز رسانی‌ها را مشاهده کنید؛ همچنین با کمک لینک Compose message نامه‌ای آماده و ارسال کنید. (ارسال و دریافت ایمیل در این بخش فقط برای دوستانی که در فیس بوک هستند میسر است؛ البته راه‌های بسیاری وجود دارد که از طریق فیس بوک ایمیلی به انواع آدرس ایمیل ارسال کنیم که در این مبحث نمی‌گنجد.)

بخش دوم: وظایف هرکدام از لینک‌های این بخش عبارت است از:
Home شما را وارد صفحه خانه می‌کند. (صفحه اصلی که آن را توضیح می‌دهیم و می‌توانید عکس آنرا اینجا ببینید.)
Acount تنظیمات اصلی اکانت (یوزر) شما از قبیل تغییر نام، ایمیل، رمز عبور، سوال امنیتی، اطلاعات کارت اعتباری، همچنین غیرفعال ساختن یوزر شما (از قسمت Settings) و باز هم تغییر یا اضافه کردن نام شبکه (در بخش Networks) و تنظیماتی برای ایمیلتان در بخش Notifications که یکی از قسمت‌های مهم فیس بوک است و در آخر بخش تنظیمات موبایل است که متاسفانه از ایران پشتیبانی نمی‌کند.
*کمی در رابطه با بخش Notifications: در صورتی که دوستانتان بخواهند با برنامه‌های گوناگون در فیس بوک با شما ارتباط برقرار کنند یا شما را به استفاده از اپلیکیشن‌های مختلف، گروه‌ها و … دعوت کنند برای شما ایمیلی ارسال خواهد شد حاوی یک یادآوری از رخداد که بعد از گذشت مدتی ممکن است این تعداد ایمیل برای شما زیاد و آزاردهنده گردد که می‌توانید از این قسمت به صورت جداگانه تنظیماتی انجام دهید که دیگر ایمیلی دریافت نکنید و یا فقط از موضوعات دلخواه خود یادآوری داشته باشید.
Privacy: این بخش یکی از بخش‌های کنترلی است که چون هنوز از اپلیکیشن‌ها آموزشی داده نشده در مقاله های بعدی در مورد آن خواهم نوشت.
Logout: اگر از یک سیستم عمومی به اینترنت دسترسی دارید حتما پس از پایان کارهایتان از این بخش از اکانت خود در فیس بوک خارج شوید تا کسی نتواند از اکانت شما سوءاستفاده نماید.

 بخش سوم: شما در فیس بوک می‌توانید از برنامه‌های ازپیش آماده که برخی به طور پیش فرض در پروفایل شما وجود دارد استفاده کنید. این برنامه‌ها را به اصطلاح اپلیکیشن می‌نامیم. این اپلیکیشن‌ها توسط جمع کثیری از برنامه‌نویسان که با نام توسعه‌دهندگان فیس‌بوک شناخته می‌شوند آماده می‌شوند (شما نیز می‌توانید به اپلیکیشن نویس‌ها اضافه شده و خود اپلیکیشن بسازید.) با نصب هر اپلیکیشن در پروفایل خود می‌توانید آن را از به صورت همگانی نمایش داده یا برای عده‌ای خاص تنظیم نمایید و یا از پروفایل خود بردارید به صورتی که در لیست اپلیکیشن‌هایتان وجود داشته باشد و تنها در پروفایل نمایش داده نشود، و یا آن اپلیکیشن را به طور کلی از فیس بوکتان حذف کنید. تمامی اپلیکیشن‌هایی که شما استفاده می‌کنید (یعنی نصب کرده‌اید، ممکن است در صفحه پروفایل باشد و یا آن را مخفی کرده باشید.) در بخش سوم صفحه Home قابل نمایش است. تعدادی از این اپلیکیشن‌ها در بالای لیست و ادامه آنها به صورت بازشو زیر آنها قرار گرفته است. یعنی شما با کلیک بر روی More که با علامت ستاره در عکس نشان داده شده می‌توانید همه اپلیکیشن‌هایتان را مشاهده کنید. با کلیک بر روی هر اپلیکیشن هم مستقیما وارد صفحه آن اپلیکیشن می‌شوید.
* توجه داشته باشید که قسمت‌هایی که معرفی شد (یعنی بخش یک، دو و سه) به صورت پیش فرض در همه صفحات فیس بوک خواهد بود و شما با ورود به هر صفحه و لینکی این 3 بخش را در دسترس خواهید داشت؛ در صورتی که بخش چهار و پنج که در ادامه معرفی خواهد شد فقط در صفحه خانه دیده می‌شود.

 بخش چهارم: این بخش طرفداران بسیاری دارد. شما در این بخش آخرین فعالیت‌های دوستانتان را مشاهده خواهید کرد. اطلاعات بسیاری می توان از این بخش به دست آورد؛ به دلیل این که در مثال هیچ دوستی نداریم قسمت News Feed در عکس خالی است. از این پس فعالیت‌های شما نیز در بخش News Feed دوستانتان نشان داده خواهد شد؛ اطلاعاتی از قبیل عکس‌هایی که ارسال می‌کنید، گروه‌هایی که عضو آن می‌شوید، اپلیکیشن‌های جدیدی که نصب می‌کنید، نوشتن بر روی دیوار دیگران (همراه با متن آن) و …

 

 بخش پنجم: این بخش در زمان‌های گوناگون متفاوت است اما حالت استاندار آن به این صورت است:
Requests: در این بخش می‌توانید به درخواست‌هایی که از طرف دیگران برای شما ارسال شده جواب دهید که معمولا با درخواست‌های دوستی، دعوت برای عضویت در یک گروه یا حمایت از انجمنی خاص و یا (معمولا قسمت عمده آن) دعوتنامه‌هایی برای نصب اپلیکیشن‌های مختلف مواجه خواهید شد. اگر تعداد درخواست‌ها بالا باشد فیس بوک یکی از آنها را نشان داده و بقیه را به صورت “و n درخواست دیگر” نمایش می‌دهد تا پس از وارد شدن به صفحه درخواست‌ها به همه آنها رسیدگی کنید.
Notifications: یا همان تذکرات (که در بخش Inbox اشاره‌ای به آن شد.) این قسمت شامل فعالیت‌هایی است که دوستانتان انجام داده‌اند اما مستقیما به شما مربوط است، مثلا برای شما هدیه ای ارسال کرده‌اند، یا روی دیوارتان یادداشتی گذاشته‌اند و … که شما باید از آنها با خبر شوید. شما در این بخش نیز می‌توانید تغییراتی انجام دهید، مثلا تذکرات در مورد یک اپلیکیشن خاص را نشان ندهید.
Status Updates: در اینجا عکس پروفایلتان به صورت کوچک قرار داده شده و می‌توانید وضعیت خود را از این قسمت مدیریت کنید. این بخش شبیه به بخش Staus Message از برنامه یاهومسنجر و Custom Messages از GTalk است که به نشان‌دهنده وضعیت فعلی شما است.
Birthdays: اگر تولد یکی از دوستانتان نزدیک باشد نیز بخشی با این نام اضافه خواهد شد، که می‌توانید مستقیما روی نام دوستتان کلیک کرده و به صفحه شخصی او مراجعه و تبریک بگویید، و یا هدیه‌ای ارسال کنید.
Invite Your Friends: از این بخش می‌توانید برای دعوت دوستانتان به فیس بوک استفاده کنید. می‌توانید آدرس دوستانتان را با انتخاب سرویسی که استفاده می کنید به صورت اتوماتیک وارد کنید بدون اینکه نام تک تک آنها را خودتان تایپ کنید. پس از ورود دوستانتان به فیس بوک آنها در لیست دوستانتان جای خواهند گرفت.
The next Step: این بخش شامل اطلاعاتی از فیس بوک است که به طور پیش فرض با کلیک بر روی What’s New On Facebook به صفحه اخبار فیس بوک راهنمایی خواهید شد.

این مقاله آموزش اطلاعاتی اولیه در مورد نحوه ورود و ایجاد نام کاربری در فیس بوک و صفحه خانه شما بود که به صورتی ساده و کاربردی و خوشمزه! آموزش داده شد.


:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1802
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : دو شنبه 9 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

حتما فیلم‌‌هایی را دیده‌اید که در آن پلیس‌ها در حال تعقیب یک نفر هستند و با استفاده از نمایشگری که روی داشبورد اتوموبیلشان نصب شده است، موقعیت او را لحظه به لحظه روی یک نقشه می‌بینند! حالا تصور کنید که سرویسی درست شود که موقعیت مکانی شما را البته نه به پلیس‌ها و تبهکاران، بلکه به دوستانی که خودتان برمی‌گزینید یا به اعضای خانواده‌تان نشان بدهد!

مدتی است پدیده جدیدی در دنیای اینترنت و دقیق‌تر بگویم دنیای اینترنت موبایلی ظهور کرده است: شبکه‌های اجتماعی مبتنی بر موقعیت.

 

در این شبکه‌ها، هر عضو می‌تواند موقعیت خود را به دوستان خود، از طریق نصب یک اپلیکیشن، اعلام کند. محبوبیت این شبکه‌ها بسیار زیاد است، طوری که پیشبdنی می‌شود تا سال ۲۰۱۳، این سرویس‌ها از محل قرارداد با سازندگان گوشی‌های موبایل و شبکه‌های مخابراتی، ۳/۳ میلیارد دلار درآمد به دست بیاورند.

Loopt، Whrrl و Brightkite نمونه‌هایی از این شبکه‌ها هستند. بد نیست نگاهی به Brightkite بیندازید، این سایت شبیه توییتر است، با این تفاوت که هنگام ارسال هر کوتاه نوشت هر کاربر می‌تواند، موقعیتش را هم مشخص کند و یا اصطلاحا روی کوتاه نوشت یا عکسش برچسب مکانی بزند. یک چیز جالب دیگر در این سایت این است که می توان بر اساس همین برچسب‌های مکانی، کلیه عکس‌ها، ویدئوها یا نوشته‌هایی را که کاربران سایت از یک محل مشخص فرستاده‌اند، دید!

 

در همین راستا، نوکیا یکی دو ماه پیش یکی از این شبکه‌ها را به نام Plazes خرید، Garmin و سامسونگ با GyPSii قرارداد بستند، Loopt هم با شبکه‌های بزرگ ارتباطی آمریکا مشارکت کرده است.

تعداد اعضای این شبکه‌ها در حال حاضر اصلا قابل مقایسه با شبکه‌های معروف اجتماعی مثل فیس‌بوک یا مای‌اسپیس نیست. اما در آینده نزدیک همه چیز عوض خواهد شد. خبری که امروز از گوکل منتشر شد، بی‌شک خبر مهمی در این مورد است:

مهم‌ترین خبری که امروز درباره گوگل منتشر شد این بود که گوگل، سرویسی به نام Google Latitude راه انداخته است. با گوگل لتیتود دوستان منتخب هر کس می‌توانند موقعیتش را روی نقشه گوگل ببینند. این سرویس از اطلاعات GPS گوشی‌ موبایل هر شخص استفاده می‌کند. در واقع این سرویس به صورت اپلیکیشنی است که روی گوشی موبایل نصب می‌شود، و موقعیت دوستان هر نفر را روی نقشه نشان می‌دهد و آنها را قادر می‌سازد برایش پیام کوتاه و ایمیل بفرستند. البته لیست دوستان و موقعیتشان را در این اپلیکیشن می‌توان به صورت لیستی و با نمایی شبیه فرندفید هم دید.

 

فعلا اپلیکیشن برای کاربران بلک‌بری، گوشی‌های مبتنی بر ویندوز موبایل و گوشی‌های نوکیای S60، آماده شده است و به زودی برای دارندگان آی‌فون هم آماده می‌شود.

من سعی کردم با رفتن به این آدرس، اپلکیشن را نصب کنم، اما متأسفانه طبق معمول با این پیام روبرو شدم:

Sorry, you are not allowed to download applications in your country.

این اپلیکشن برای کاربران امریکایی iGoogle هم آماده شده است و کاربران می توانند به صورت دستی و از طریق اینترنت هم موقعیت خود را به سرویس لتیتود اعلام کنند.

البته هر کس هر وقت که دوست داشت می‌تواند خود را از دید همه یه بعضی از دوستانش مخفی کند، همچنین می‌تواند به صورت دستی و کاذب موقعیت خود را خود عوض کند!

آیا لتیتود، گوگل را به برادر بزرگ تبدیل می‌کند؟
گوگل خواهی نخواهی، اطلاعات زیادی درباره «ما»، علایقمان و عادات جستجویمان دارد. با لتیتود، تسلط گوگل بر زندگی کاربرانش افزایش خواهد یافت. به زودی میلیون‌ها نفر در سراسر جهان این اپلیکشن را بر روی گوشی‌هایشان نصب خواهند کرد. کاملا قابل پیشبینی است که گوگل به زودی با آمیزه‌ای از Android، گوگل فرند، گوگل مپ و همین لتیتود جایگاه ممتازی پیدا خواهد کرد.

تصور کنید در جهانی که هر روز بر تعداد دارندگان گوشی‌های متصل به اینترنت، افزوده می‌شود، این گوگل باشد که با آندرویید، سیستم عامل گوشی‌ها را تأمین کند و با ترکیبی از گوگل مپ و لتیتود  با استفاده از شبکه اجتماعی‌‌اش یعنی گوگل فرند، یک شبکه پویای اجتماعی مبتنی بر موقعیت درست کند! این شبکه ویژه به احتمال زیاد آنقدر جذاب خواهد بود که کسی نمی تواند در برابر نصب کردنش مقاومت کند، همچنان که کسی را نمی‌توان پیدا کرد که برای جستجو از گوگل استفاده نکند!

چه کارهایی که نمی‌شود با این کار کرد! یکی از نخستین چیزهایی که به ذهن آدم می‌رسد، این است که به زودی آگهی‌های گوگل نه تنها متناسب با سیلقه‌های وب‌گردی و جستجوی شما برایتان آماده خواهد شد، ‌بلکه گوگل با استفاده از اطلاعات مکانی شما، آگهی‌های باز هم متناسب‌تری را به مشاهده شما خواهد رساند و این یعنی درآمد بیشتر برای گوگل.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1901
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : دو شنبه 9 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

توییتر نام معروف‌ترین سیستم میکروبلاگینگی جهان است که با آمدنش طرفداران بی‌شماری را به سوی خود جذب کرد. با آمدن این سرویس جالب هر روز ابزارهای مختلفی برایش طراحی شد تا استفاده از آن را راحت تر و دلچسب تر نماید. اما سایتی که امروز قصد معرفی آن را دارم به شما این امکان را می‌دهد که پس از ثبت نام در آن، و دادن شماره تلفن همراه خود بتوانید آخرین پاسخ‌هایی که به شما در توییتر داده می شود(@Replies) و همچنین آخرین پیغام‌های خصوصی که برای شما ارسال می شود(Direct Message) را روی گوشیتان به صورت اس ام اس داشته باشید.

clip_image002

نگران نباشید نکته جالب این می‌باشد که تمامی مزایای این  سرویس کاملاً رایگان می‌باشد و از آن مهمتر اینکه از شماره‌های مختلف اپراتورهای ایران نظیر اول و ایرانسل نیز پشتیبانی می‌کند.

همچنین پس از تائید شما توسط سرور،  به شما یک محیط کاربری داده می‌شود که شما می‌توانید در آنجا علاوه بر دیدن ریز اس ام اس های ارسالی به همراه تعداد و متن و جزئیات آن، تنظیمات دیگری را نیز نظیر زمان بندی برای دریافت اس ام اس  و… انجام دهید.

نحوه کار با سیستم:

  1. ابتدا در سایت با اکانت توییتر خود لاگین شوید.
  2. سپس شماره تلفن همراه خود به همراه کشور مثلاً “ایران” را انتخاب کرده وارد نمائید.
  3. گام آخر نیز تائید کدی است که وب سایت برای شما ارسال می کند که در صورت تائید این امکان واقعاً فوق العاده برای شما فعال می شود.


:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1787
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 9 خرداد 1390 | نظرات ()